Imami kosovar: Komunat të dekorohen edhe për Bajram, jo veç për festat e fundit të vitit

Imami Labinot Maliqi ka kërkuar që komunat e Kosovës të ndriçohen edhe për festën e Bajramit, përveç për fundvit.

Ai me anë të një postimi në Facebook ka thënë këtë kërkesë e parashtron duke besuar që realizimi i së njëjtës nuk do të dëmonte laicitetin e shtetit.

Postimi i plotë:

Meqë ndriqimi i kryeqytetit për festat fetare të fundvitit nuk po e dëmtojka laicitetin e shtetit, kërkoj nga kryetarët e komunave që edhe për festat tona, siq janë Fitër Bajrami dhe Kurban Bajrami – të ndriqohen kryeqendrat tona çdo vit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.