Inspektorati i Prizrenit në aksion për lirimin e hapësirave publike në Ortakoll

Sot gjatë ditës Drejtoria e Inspektorateve ka inspektuar lokalet ku po instalohen kontruksionet metalike pa leje përkatëse dhe ka ndaluar uzurpimin e hapësirave publike.

Drejtoria e Inspektorateve do të jetë e pakompromis dhe do të punoj pa rreshtur për të ndalur dukuritë negative në qytet dhe uzurpimin e hapësirave publike.

Bëjmë thirrje ndaj gjithë qytetarëve të Komunës së Prizrenit të respektojnë ligjin dhe të mbrojmë hapësirat publike të përbashkëta të vendit tonë.
Së bashku do ta bëjmë Prizrenin vend më të mirë.

#prizreninëpunë

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.