Ish- dëshmitari për krime lufte në Hagë, Sabit Geci bëhet katolikSabit Geci, ish-luftëtarë i UÇK-së, dhe dëshmitari për krime lufte në Hagë është pagëzuar në katolik shkruan gazeta Sinjali.

Famullia e Shën Mihillit në Doblibarë ka postuar një fotografi, në të cilin shihet Sabit Geci.

Ndërsa në mbishkrimin e fotografisë, kjo famulli ka shkruar “pagëzimi i ish-komandantit të UÇK-së Sabit Geci”.

“Pagëzimi i ish-Komandantit të UÇK-së Sabit Geci.

“Kastriot, unë po të pagëzoj në emër të Atit, të Birit e të Shpirtit Shenjt! Amen”” – shkruhet aty.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.