Ishte 179 euro një ton, sot peleti në Kosovë po shitet 400 euro toni!

Zëdhënësi i Prokurorisë Speciale të Kosovës, Ekrem Lutfiu, ka reaguar në profilin e tij në ‘facebook’ duke thënë se çmimi i peletit nga 179 euro sa ishte në vitin 2021 një ton, ka shkuar në 400 euro këtë vit.

Lutfiu ka pyetur nëse ka kush merret me prodhuesit apo ata që importojnë këtë material për ngrohje.

“Dallimet në çmime: Korrik 2021, një ton pelet 179 euro

Korrik 2022, një ton pelet 400 euro!

A ka kush merret me prodhuesit dhe importuesit e peletit?”, ka shkruar ai

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.