Ka 120 gjoba të pa paguara dhe ndalesë të vozitjes deri në vitin 2038, dënohet përsëri shoferiPolicia e Kosovës ka njoftuar se në autostradën Ferizaj-Prishtinë ka gjobitur një shofer pasi në zonën 120 km/h ka drejtuar veturën me shpejtësi 180km/h.

Sipas policisë, pas verifikimit i njëjti rezulton se ka ndalesë në drejtimin e mjetit me veprim motorik deri në vitin 2038 si dhe ka 120 gjoba të pa paguara.

I njëjti është larguar nga trafiku dhe është gjobitur me 300€ si dhe i është vazhduar masa mbrojtëse./Indeksonline/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.