Ka mbetur vetëm edhe 19 ditë nga fillimi i muajit të shenjtë të Ramazanit

Kur fillon muaji i Ramazanit është pyetje e përvitshme e besimtarëve myslimanë në Kosovë dhe në gjithë botën.

Sivjet Muaji i Ramazanit sipas kalendarit pritet të fillojë me 2 Prill, ditën e shtunë dhe të përfundojë në 1 Maj, ditë e diele.

Ndërkaq data 2 Maj do të jetë dita e parë e festës së Fitër Bajramit, raporton Rtv Besa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.