Kërkohet kujdes, nuk ndërtohet një pjesë e murit të mbrojtës te Ura e “Gani Tadës” në Prizren

Pas restaurimit të murit mbrojtës dhe Urës përball Lidhjes së Prizrenit nga ana e Kalasë mes dy urave ka mbetur një pjesë e hapur ku mund të krijoj një rrezik veqmas për fëmijët pasi nuk ka mur mbrojtës dhe dikush mund të rrezikohet të bie në “Lumbardh” ka shkruajtur një qytetar për Rtv Besa. Ai është ankuar edhe për kualitetin e punëve të bërë në renovimin e murit të mbrojtës dhe të Urës në fjalë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.