Kërkohet ndihmë urgjente për vogëlushen Siara Bajrami

“Siara(Kapllan)Bajrami është diagnisifkuar për ndërhyrje kardiokirurgjike jashtë vendit për në Turqi, dhe mundësisht ju lutem që kontriboni në mundësimin e operacionit për në Turqi.

Ju lutem dhe kontriboni për shërimin e vajzës tonë. Ne kemi shpresa që do të na ndihmoni.

Ju lutem na ndihmoni dhe kemi nevojë për dorën tuaj. nr telit +38344726842 nr Kapllanit, gjillogari nr 1911008269021173 BKT 25000 euro kushton operacioni nr+38345803343, “ thuhet ndër të tjera në kërkesën e familjes.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.