Kështu do të duket stacioni i autobusëve në Gjilan, publikohet projekti i cili kap vlerën e 1 milion euroveKryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka publikuar projektin e stacionit të autobusëve, i cili kap vlerën e 1 milion eurove.

Ai në Facebook ka shkruar edhe pse në kushte jo të mirë operimi ndërmarrja ka pasur performancë të mirë, ndërsa me projektin e ri i ai ka thënë se sukseseve të kësaj ndërmarrje do i hiqen pengesat.

“Kushte jo të mira operimi, ambiente jo të dinjitetshme dhe imazh jo i mirë! Me performanca impresionuese të ndërmarrjeve publike mungon edhe hapësira e punës si element plotësues. Me infrastrukturë të re e moderne, parkingje nëntokësore, sukseseve të ndërmarrjes nuk i qëndron më asnjë pengesë përpara”, ka shkruar Hyseni.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.