Këta janë 10 shtete që votuan kundër për armëpushimin në GazaAsambleja e Përgjithshme e OKB-së miraton rezolutën që bën thirrje për armëpushim

Kuvendi e OKB së miratoi rezolutën me votim:

153 pro
10 kundër
dhe 23 abstenime.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.