Këto janë masat e reja që kanë hyrë në fuqi nga sonte!

🟠MASKAT : Bartja e maskës duke mbuluar hunden dhe gojën vazhdon të mbetet obligative

🟠ORA POLICORE : Kufizimi i qarkullimit të qytetarëve do të jetë nga ora 00:00 deri në ora 05:00

🟠GASTRONOMIA : Sherbimet e gastronomisë lejohet të zhvillojnë aktivitetin e tyre nga ora 05:00 deri në orën 23:00. Ndersa, muzika lejohet vetëm deri në orën 21:30

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.