KFOR-i dhe serbët lokalë i masin forcat në tërheqjen e litarit në Leposaviq

Në Komunën e Leposaviqit ushtarët e KFOR-it kanë luajtur sot lojën e tërheqjes së litarit bashkë me serbët lokalë të cilët janë duke protestuar tash e sa ditë para objektit të Komunës.

Mediumi lokal KoSSev ka publikuar videon, pa dhënë shumë detaje.

Kjo duket se është bërë për të shtensionuar situatën e krijuar prej më shumë se një jave.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.