Kjo është llogaria ku mund të kontribuoni për Fondin e Sigurisë

Ministria e Financave ka njoftuar se ka hapur llogarinë bankare për pranimin e fondeve që do të dedikohen për siguri, në kuadër të Fondit të Sigurisë.

Kjo llogari sipas MF-së do të jetë funksional nga sot.

“Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se Thesari i Kosovës ka hapur një llogari zyrtare bankare për pranimin e fondeve të cilat dedikohen për siguri – Fondi i Sigurisë.🛡 🪖”, thuhet në njoftim.

Njoftimi I plotë:

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se Thesari i Kosovës ka hapur një llogari zyrtare bankare për pranimin e fondeve të cilat dedikohen për siguri – Fondi i Sigurisë.🛡 🪖

Përmes këtij Fondi mundësohet pranimi i donacioneve të mërgatës sonë, si dhe çdo qytetari që është i interesuar të kontribuoj.

💰 📈

Llogaria do të jetë funksionale që nga sot 2 Mars 2022, dhe transferet mund të realizohen sipas detajeve në vijim:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.