Klerikët fetar serbë shihen në Prishtinë tek stacioni i Policisë

Një natë pas situatës së rëndë që ndodhi në veri të Mitrovicës, klerikët fetarë serb janë parë pranë stacionit të policisë tek 92-shi në Prishtinë.

Tre klerikë shihen tek hyrja e stacionit policor në qendër të Prishtinës në orët e para të së hënës.

Ardhja e tyre në Prishtinë me rastin e djeshëm në Banjskë të Zveçanit.

Klerikët poashtu pritet të përgjigjen edhe për manastirën e Bansjkës që u përdor dje si strehë për terroristët dhe se si një objekt fetar u shëndrrua edhe si depo armësh.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.