Konjufca: E mirëpres votimin e projektligjit për Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme

E mirëpres votimin nga Qeveria e Republikës së Kosovës të projektligjit për themelimin e Byrosë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme.

Si kryetar i Kuvendit do të kujdesem që, për shkak rëndësisë së këtij ligji, ai të trajtohet me prioritet.

Pasuria e pajustifikueshme duhet të konfiskohet dhe t’u kthehet qytetarëve.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.