Kosovarët ankohen për rritjen e çmimeve në bregdetin e Shqipërisë

Këtë fundjave bregdeti i Shëngjinit ka pritur pushuesit e tij të parë. Pushues vendas e ata nga Kosova kanë preferuar që pushimet t’i fillojnë që në muajin maj, kur moti nuk është aq i nxehtë sa në verë.

Edhe pse jemi në prag të sezonit turistik, duket se ka pasur dhe një rritje të ndjeshme të çmimeve, por deri më tani për pushuesit duket se janë normale.

Gjatë këtyre javëve po bëhen dhe përgatitjet e fundit për nisjen e sezonit turistik, i cili do të hapet më 26 maj.

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.