Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti nesër viziton PrizreninKryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci dhe zëvendësministri i Arsimit, Taulant Kelmendi do të bëjnë inaugurimin e objektit të ri të Fakultetit të Edukimit dhe Fakultetit të Filologjisë në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren.

Inaugurimi i objektit i cili është investim i Ministrisë së Arsimit bëhet nesër, 21 dhjetor 2023, në ora 11:30.

Ministrja Nagavci dhe zëvendësministri Kelmendi më pas do të vizitojnë Qendrën Burimore “Nënë Tereza” në Prizren, me ç’rast do të ndajnë dhurata simbolike (mjete mësimore) për nxënësit e kësaj Qendre.

Vizita në Qendrën Burimore do të bëhet në ora 13:00.

Derisa pastaj do të merr pjesë në info sesionin për qytetarët e Komunës së Prizrenit rreth liberalizimit të vizave të organizuar nga deputeti Enis Kervan nga komunitetit Turk raporton Rtv Besa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.