Kryeministri Kurti në Prizren, merr pjesë në recepcionin e organizuar nga Dokufest

“Dje në recepcionin e bashkëorganizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, kishim kënaqësinë të mirëpresim kryeministrin Albin Kurti, prezenca e të cilit tregon vlerësimin e kontributit të mbështetësve të festivalit” shkruan në rrjetin social të Dokufestit.


Photography : Elmedina Arapi

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.