Kryetari i PDK, së Memli Krasniqi bashkë me Shaqir Totaj dhe Kujtim Gashi vizitojnē Teqet e Prizrenit

Së bashku me Kryetarin e Prizrenit, Shaqir Totaj, dhe nënkryetarin Kujtim Gashi, vizituam Teqen Saraçhane të tarikatit Halveti dhe Teqen e tarikatit Rufai, ku u pritëm nga Sheh Abedini dhe Sheh Adrihuseini, për t’ua uruar festën e Sulltan Nevruzit atyre dhe të gjithë pjestarëve dhe komunitetit të Bashkësisë së Tarikateve të Kosovës.

Si të gjitha festat e tjera fetare të traditës sonë, të cilat si shoqëri e hapur dhe tolerante i shënojmë, edhe kjo ditë le të shërbejë për rritjen e mirëkuptimit dhe solidaritetit mes njerëzve, ka shkruajtur Memli Krasniqi kryetari i PDK, së në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.