Kryetari i Prizrenit Shaqir Totaj së bashku me zyrtarë të ekzekutivit, vizituan sot Konsullatën e Turqisë në Prizren

Kryetari i Prizrenit Shaqir Totaj së bashku me zyrtarë të ekzekutivit, vizituan sot Konsullatën e Turqisë në Prizren për t’i shprehur ngushëllimet e përzemërta për viktimat e tërmetit shkatërrues në Turqi, me ç’rast, në emër të qytetarëve tanë, shfaqëm solidaritetin me familjet e viktimave dhe të të lënduarve si dhe u nënshkruam në librin e ngushëllimeve!🇽🇰🇹🇷, ka shkruar Kryetari Totaj në logarinë e tij në facebook.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.