Kryetari Shaqir Totaj shtron iftar për mësimdhënësit e Komunës së Prizrenit

Bashkë me drejtoreshën e Arsimit Luljeta Veselaj Gutaj shtruam një iftar për të gjithë mësimdhënësit e Komunës së Prizrenit të pensionuar nga data 7 mars 2021 deri me 7 mars 2022.

Ndamë mirënjohje për ta në shenjë falenderimi dhe vlerësimi për kontributin dhe punën e palodhshme të tyre për fëmijët tanë, gjeneratë pas gjenerate deri në ditën e pensionimit.

Mësimdhënësit kanë profesionin më fisnik, dhënien e dijes dhe ndritjen e mendjes së fëmijëve, andaj nderimi dhe respekti për ta nuk duhet të mungoj asnjëherë!

ATT00001

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.