Kryqi në qaforen e Anita Haradinjat në dasëm merr vëmendjen e komentuesve

Në mesin e të ftuarve në dasmën e djalit të këngëtares Shkurte Fejza, ishte edhe çifti

Ramush e Anita Haradinaj. Ata patën urimet më të mira për Arbrin e Erzen dhe pikërisht diçka gjatë intervistës ka tërhequr vëmendjen e komentuesve, të cilëve nuk u ik asgjë.

Një kryq në qaforen e Anitës ka bërë që shumë komentues në rrjete sociale të parashtronjë pytje të shumta.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.