Kurti e Murati udhëtojnë në Japoni për varrimin e ish-kryeministrit Shinzo Abe

Kryeministri Kurti ka udhëtuar për në Japoni për të marrë pjesë në ceremoninë shtetërore të varrimit të ish-kryeministrit të Japonisë, Shinzo Abe.

I shoqëruar nga ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, kryeministri Kurti gjatë qëndrimit në Japoni do të zhvillojë edhe takime tjera zyrtare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.