Kurti e Redzepi dakordohen për koalicion në Prizren

Albin Kurti dhe Emilia Redzepi kanë patur takim të suksesshëm sot.

Kurti ka takuar zëvëndëskryeministren me të cilën ka diskutuar planin e qeverisë dhe promovimin e të drejtave të njeriut i miratuar sot në mbledhjen e qeverisë.

Në këtë takim është diskutuar edhe koalicioni në Prizren për balotazhin e 14 nëntorit.

Partia e Redzepit NDS do të përkrahë Haskukën në zgjedhjet e balotazhit.

Partia e zëvëndëskryeministres me kandidatin Cemal Smajli ka marrë 1700 vota dhe dy asambliestë në zgjedhjet e 17 tetorit, vota të cilat do të jenë në përkrahje të Haskukës në zgjedhjet e 14 nëntorit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.