Kurti e rikthen Nenad Rashiqin si ministër

Nenad Rashiq i është bashkuar kabinetit të Qeverisë së drejtuar nga kryeministri Albin Kurti.

Në bazë të kompetencave të tij kushtetuese e ligjore, Kurti e ka emëruar në pozitën e ministrit politikanin nga komuniteti serb, Nenad Rashiq.

Dokumentin që ka siguruar KosovaNews shihet se Rashiq do të udhëheq Ministrinë për Komunitete dhe Kthim.

Këtë pozitë deri para pak kohësh e ka mbajtur ish- ministri nga Lista Serbe, Goran Rakiq, i cili dha dorëheqje.

Vlen të theksohet se në zgjedhjet e fundit parlamentare, Rashiq kishte kandiduar me partinë e tij Partia Progresive Demokratike./KosovaNews

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.