Kurti pret në takim ekipin fitues të medaljes së argjendtë në “Cambrian Patrol 22”

Postimi i tij i plotë:

Mirëprita sot ekipin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, fitues të medaljes së argjendtë në një prej garave ushtarake më prestigjioze në botë, “Cambrian Patrol 22”.

Me Gjenerallejtënant Bashkim Jashari dhe udhëheqësin e ekipit tonë, Toger Diar Statovci, biseduam për performancën e jashtëzakonshme, gjatë stërvitjes 48 orëshe në Malet e Zeza të Uellsit, së bashku me 107 ekipe ndërkombëtare, mes tyre edhe forca speciale.

Ky rezultat është dëshmi shtesë për nivelin e lartë të përgatitjes profesionale dhe standardeve të larta të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Ushtria e Kosovës po bëhet, me ushtarë të trajnuar, të përgatitur dhe të gatshëm për t’i shërbyer atdheut. Ushtria jonë po forcohet e zhvillohet, për të siguruar e ruajtur paqen, demokracinë dhe progresin.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.