Kurti takohet me ministren e Katarit, tregon se për çfarë biseduan


Kryeministri Albin Kurti e ka takuar sot ministren e Katarit për Zhvillim Social dhe Familje, Maryam bint Ali bin Nasser Al-Misnad.

Kurti ka treguar se për çfarë kanë diskutuar me ministren.

Ata diskutuan rreth reformave të mirëqenies sociale të kryera në Kosovë, duke përdorur mjete dixhitale që të përmirësojnë sistemin dhe mundësitë për bashkëpunime.

”Ishte një kënaqësi për të mirëpritur Ministren e Katarit për Zhvillimin Social dhe Familjen, Mariam bint Ali bin Nasser Al Misnad, sot. Diskutuam reformat e mirëqenies sociale të kryera në vendin tonë, duke përdorur mjete dixhitale për të përmirësuar sistemin dhe mundësitë për bashkëpunim.” ka shkruar Kryeministri në platformën X.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.