Kurti udhëton drejt Greqisë, do të marrë pjesë në një panel për trazirat aktuale në Europë


Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka udhëtuar drejt Greqisë, ku do të marrë pjesë në panelin diskutues të organizuar nga The Economist, me temë “Thellimi i Solidaritetit: Si mundet Evropa të dalë më e fuqishme nga trazirat aktuale gjeopolitike?”.

Zyra e Kryeministrit ka njoftuar se gjatë qëndrimit në kryeqendrën helene, Kurti do të ketë dhe takime bilaterale

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.