Kuvendari Ilir Gashi: Sistemi i drejtësisë në Kosovë: Godet me dorë provokatorin, merr një muaj paraburgim.

Kuvendari Ilir Gashi: Sistemi i drejtësisë në Kosovë: Godet me dorë provokatorin, merr një muaj paraburgim.
Zihesh me drogë që e helmon rininë kosovare, lihesh i lirë.
“40,000 përdorues të drogës në Kosovë! Natyrisht, kur personat që kapen me drogë lirohen me procedurë të rregullt.

Prokurori/ja që e ka liru gazetarin e arrestuar për posedim të drogës duhet të hetohet mos është pjesë e narkomafisë apo ndoshta i ka duart e pista dhe i frikësohet hakmarrjes së mediave. Përndryshe i bie që është i paaftë dhe neglizhent ndaj detyrës që e ka.
Vetingu është i domosdoshëm!” ka shkruar kuvendari Ilir Gashi në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.