Ky është vendi ku është vrarë polici A.B., me gradën rreshter, dhe është plagosur një pjesëtar i policisë kufitare

Rasti ka ndodhur në fshatin Banjskë, në veri të vendit.

📸Edina Avdiu/RTK

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.