Lajm i fundit:GJND urdhëron Izraelin që “menjëherë të ndalë” ofensivën në RafahGjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë (GJND), të premten do të marrë vendimin e saj lidhur me kërkesën e Afrikës së Jugut për masat emergjente të kërkuara si pjesë e një rasti më të gjerë që akuzon Izraelin për gjenocid në luftën e Gazës.


Afrika e Jugut i ka kërkuar gjykatës të urdhërojë ndalimin e ofensivës izraelite në Rafah dhe tërheqjen e trupave nga i gjithë Rripi i Gazës.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.