Lajmërohet Vullnet Krasniqi pranon se është kapur me substancë narkotike, thotë se do të pushoj pak nga puna në Nacionale

“Te dashtun, sjam arrestu, jena shku me Polict, nen shoqerimin e tyre, se aty po kuptohet qe mi kan qit prangat e qesi sene. Se su met as mu knaq ndarsem.

Qeshtu ka ndodhe rasti:

Pas nje ahengu familjar, gjate vikendit, jashte orarit, dhe dites se punes, ne pushim vjetor, rruges per ne Prishtine, kerrin ku une jam kane bashke edhe me disa persona te tjere, e ka ndale policia. Eshte gjet substancë për stimulim të mëtutjeshëm të festës.

Kom dhane deklarate, edhe kom vazhdu ne party.

Tash duhet me ia lon gjykates kete pune kur ti vjen reni najher. Une po e vazhdoj pushimin, + pak pauze nga puna ne Nacionale, per nje arsye te vetme: mos me demtu vendin e punes, dhe asnje kolege, deri tkryhet kjo far pune.

Nje gje eshte e qarte: publikimi i lajmit ka nje qellim: me demtu Nacionalen. Skeni me arrit kurr, sepse aty ka njerz qe jane fantastik edhe qe skane mu nal.

Kaq. Shihemi se shpejti!” Ka shkruar Vullnet Krasniqi në rrjetin e tij social.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.