Lirohem dy pengjet e nga Hamasi për shkaqe humanitareNjë zyrtar i lartë izraelit duke folur për The Times of Israel identifikoi dy pengjet e liruara nga Hamasi si Judith Raanan dhe vajza e saj Natalie.

Dyshja, të cilët të dy kanë nënshtetësi amerikane, janë transferuar në Kryqin e Kuq Ndërkombëtar përpara mbërritjes së tyre në Izrael, thotë zyrtari.

Të dy janë banorë të Evanston-it, Illinois jashtë Çikagos dhe erdhën në Izrael këtë muaj për të festuar ditëlindjen e 85-të të një të afërmi dhe sezonin e festave hebreje, sipas rabinit të tyre.

AP

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.