Lulzim Kabashi jep dorëheqje nga detyra e Kryetarit të AAK- së në Prizren

Kryetari i degës së Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Prizren, Lulzim Kabashi ka njoftuar se ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë.

Ai tha se tash e tutje angazhimi i tij në AAK do të jetë vetëm si anëtar i thjeshtë.

Kabashi ka thënë se këtë vendim e ka marrë pas rezultatit jo të kënaqshëm të AAK-së në Prizren për disa palë zgjedhje.

Kështu ai tha se përmes këtij vendimi do të hap rrugë për kuadro të reja.

“Fakti i një rezultati jo të kënaqshëm për disa parë zgjedhje të AAK-së dega në Prizren, duke ndjerë obligim moral që pjesa dërmuese e përgjegjësisë bie mbi Mua, është më se e domosdoshme që të hap rrugën për kuadro të reja dhe profesionale. Pasi veç jemi në proces të rregullt zgjedhorë të AAK-së në të gjitha nivelet, kam vendosur që tani dhe tutje të mos jem pjesë e garës për pozitat politike në radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, përveçse anëtar i thjeshtë”, ka shkruar Kabashi në Facebook.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.