Mblidhen 101 mijë euro për 24 orë për të riun nga Mitrovica që vuan nga Leukimia

101 mijë euro janë mbledhur për 24 orë për të riun Blerim Morina, nga Mitrovica.

24 vjeçari është i diagnostifikuar me leukimi.

E përpos qytetarëve të shumtë për ta mbledhur shumën e kërkuar për trajtim janë angazhuar edhe shumë personalitete të njohura të show biz-it si: Vali Corleone, Fero, Donzi, Rasimi dhe Naseri/Klan Kosova

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.