Më në fund reagon edhe Macron ia thotë troç Izraelit: Ndaloni vrasjet e foshnjave dhe të grave në Gaza“Izraeli duhet të ndalojë vrasjen e foshnjave dhe grave në Gaza”, ka thënë presidenti francez, Emmanuel Macron, për BBC.

Në një intervistë ekskluzive në Pallatin Élysée, ai tha se nuk kishte “asnjë justifikim” për bombardimet, duke thënë se një armëpushim do të përfitonte Izraelin”.

Ndërsa njohim të drejtën e Izraelit për të mbrojtur veten, “ne i bëjmë thirrje që të ndalojnë këtë bombardim në Gaza”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.