Më shumë se 200 palestinez të vrarë nga bombardimet izraelite gjatë natës në Gaza

Ministria e Shëndetësisë në Rripin e Gazës njoftoi sot se të paktën 200 njerëz u vranë gjatë natës nga bombardimet e forta izraelite të enklavës palestineze.

“Më shumë se 200 dëshmitarë të masakrave të natës” , tha ministria në një deklaratë për mediat, duke sqaruar se ky numër ka të bëjë vetëm me qytetin e Gazës dhe pjesën veriore të enklavës palestineze.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.