Mediat jo-kredibile fillojnë fushatën kundër kandidatit më të votuar të Prizrenit

Ditë më parë u shpallën rezultatet e zgjedhjeve lokale ku rezultoi se kandidati për kuvend Ilir Gashi nga VV doli të jetë më i votuari në zgjedhjet lokale në Prizren.

E kjo përkahje nga qytetarët e Prizrenit me gjasë e ka nxitur një portal jo kredibil të Kosovës, i njohur nga lexuesit kosovar, të sulmoj kandidatin Ilir Gashi i cili në Prizren dhe më gjërë njihet si humanist, aktivist kulturor dhe njeri me vlera të larta morale e që ka qenë cak edhe i disa sulmeve nga grupet mafioze dhe të errëta që veprojnë në qytetin e Prizrenit dhe jo vetëm.

I kontaktuar nga Rtv Besa, asambleisti Ilir Gashi është shprehur se ka pritur sulme të tilla pasi ka qenë iniciator i disa vendimeve për të mirën e përgjitshme publike dhe pengues i disa projekteve të dëmshme për qytetin e Prizrenit.

Reagimi i plotë i asambleistit Ilir Gashi :
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10227267626619072&id=1311683866

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.