Miratohet projektligji për shëndetin riprodhues përmes deputetëve të LDK-së

Kuvendi i Kosovës pas katër tentimeve ka votuar në për në parim Projektligjin për shëndet riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor, që ishte kundërshtuar ashpër nga disa deputetë të Vetëvendosjes.

Në votimin e këtij Projektligji morën pjesë 63 deputetë nga 85 deputetë që ishin në sallën e Kuvendit.

58 deputetë votuan për, një kundër që ishte deputeti i VV-së, Fitim Haziri dhe katër kanë abstenuar derisa Eman Reahmani ishte kundër nuk votoi fare.

Mes deputetëve që kanë votuar për këtë Projekligj, janë edhe disa deputetë të LDK-së.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.