Mot i lig në Shëngjin, zbrazet plazhi

Lezha sot është përballur me nga moti me shi, prandaj edhe plazhet janë zbrazur plotësisht.

Në bregdetin e Shëngjinit pushuesit janë larguar, për rrjedhojë është krijuar trafik i rënduar dhe kaos në lëvizje.

Segmentet më problematike deri më tani janë rruga e Shëngjinit dhe segmenti Milot-Balldre./TCH

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.