Mozzik shkon në Medinë, viziton xhaminë e profetit

Mozzik ka udhëtuar drejt Arabisë Saudite.

Reperi ka bërë të ditur se gjendet në Medinë, dhe për
këtë arsye ka rruar edhe flokët.

Ai ka ndarë mendjekësit e tij edhe foto të tjera duke treguar se kavizituar Xhaminë e profetit Muhamed.

Ndryshe, reperi ka pasur koncerte të shumta kohëve
të fundit dhe me sa duket vitin 2023 e nisi duke iu
përkushtruar fesë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.