Ndahet nga jeta gjeodeti nga Prizreni Dardan Hoxhaj, humbi jetën aksidentalisht në Shqipëri


Gjeodeti Dardan Hoxhaj ka humbur jetën pas një aksidenti në Fushë-Krujë të Shqipërisë.

Lajmi për vdekjen është bërë nga familjarët e tij .

“Të nderuar familjarë, miq e dashamirë, me dhembje të madhe dhe pikëllim të thellë ju njoftojmë se me datë 20.01.2024 në moshen 42 vjeqar vdiqën djali axhës,

Dardan (Sadik )Hoxhaj pas aksidentit që bëri me 15.01.2024 në Shqiperi .

Për shkaqe të procedurave të mjeksis ligjore në Shqiperi , varrimi do të bëhet me datën 21.01.2024 me drek në Vlashnje”, thuhet në njoftim.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.