Ndërprerje të furnizimit me ujë në Planej, Gorozhup, Mile, Mazrek dhe Gjonaj

K.R.U.“HIDROREGJIONI JUGOR“ SH.A PRIZREN ju njofton se sot me datën 04.02.2022 prej orës 10:00 deri në ora 15:00, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë për shkak të sanimit të defektit në gypin transportues fi 200 mm, tek Stacioni i Pompave “ Sozi” në Fshatin Nashec dhe pa furnizim të ujit të pijes kanë mbetur këto fshatra:

F.sh Planej
F.sh Gorozhup
F.sh Mile
F.sh Mazrek
F.sh Gjonaj

Ekipet e Kompanisë janë duke punuar dhe me rastin e Sanimit të defektit do të rikthehet furnizimi i rregullt me ujë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.