Ndërpritet ndeshja, gjyqtari i nxjerr lojtarët nga fusha

Është ndërprerë ndeshja në mes të Rumanisë dhe Kosovës që po zhvillohet në Bukuresht.

Gjyqtari ka vendosur që lojtarët të largohen nga fusha.

Një mesazh i tifozëve rumun ka qenë shkaktari i të gjithë kësaj situate. /IndeksOnline/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.