Ndërroi jetë Haxhi Qenan Bujari veprimtar nga Prizreni

Sot ka ndërruar jetë veprimtari dhe humanisti nga Prizreni Haxhi Qenan Bujari, i cili në Prizren njihej si veprimtar dhe humanist i qështjeve fetare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.