Ndërron jetë ish kryetari i Mamushës Arif Butuç

Arif Bütüç, kryetar i Partisë Turke për Drejtësi të Kosovës, ka ndërruar jetë si pasojë e një ataku kardiak.

Arif Bütüç ishte gazetar dhe kryetar i komunës së Mamushës.

Namazi i xhenazes së të ndjerit do të falet në Mamushë pas namazit të ikindisë në ora 16:30 në Mamushë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.