Ndërron jetë ish-ushtari i UÇK-së, Naim HotiKa ndërruar jetë ish-ushtari i UÇK-së, Naim Hoti nga Podujeva.

Kështu bën të ditur familjarët e tij, përcjell IndeksOnline.

Varrimi i të ndjerit behët sot nga ora 15:00, në varrezat e fshatit Bradash.

Njoftimi:

Të Allahut jemi dhe vetëm tek Ai është kthimi

Ju njoftojmë se sot ndërroj jetë Naim (Ramadan) Hoti 1968-2024

Varrimi i te ndjerit bëhet me (23.02.2024) ne ora 15:00 në varrezat e fshatit Bradash.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.