Ndërron jetë Madeleine Albright

Ish-Sekretarja e Shtetit të SHBA-së, Madeleine Albright, ka ndërruar jetë.

CNN raporton se ajo ka vdekur në moshën 84 vjeçare.

E ndjera ishte një mike e madhe e Kosovës dhe popullit shqiptarë.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.