Nesër nisen haxhinjtë  e Komunës së Prizrenit për në Qabe

I njoftojmë të gjithë haxhinjtë e rinj të Komunës së Prizrenit, se udhëtimi për në Haxh – Mekkë do të bëhet nesër më datë 18 qershor 2023 (e diel).

Ceremonia e duasë së haxhinjve mbahet në xhaminë ‘Gazi Mehmet Pasha – Bajraklia’ në Prizren, duke filluar nga ora 13:30.

I këshillojmë qytetarët dhe familjarët përcjellës që me kohë t’i parkojnë veturat e tyre nëpër hapësirat e parkingjeve, duke mos e penguar komunikacionin.

Hipja në autobus bëhet te Kompleksi i Lidhjes së Prizrenit.

Inshallah ‘haxh mebrur’ për të gjithë haxhinjtë e Kosovës e të mbarë botës!, thuhet në komunikatën e Bashkësisë Islame të Prizrenit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.