Nesër takohen Erdogan dhe Osmani

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, po qëndron për një vizitë zyrtare në Turqi.

Në njoftimin e presidencës turke thuhet se në takim do të adresohen të gjitha aspektet bilaterale mes dyja vendeve.

” Do të adresohen të gjitha aspektet e marrëdhënieve bilaterale ndërmjet Turqisë dhe Kosovës si dhe do të shkëmbehen pikëpamje për të çuar përpara bashkëpunimin bilateral”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.